ReCollector

Deens design met een missie

Op zoek naar een elegant & functioneel afval- sorteersysteem? ReCollector biedt de oplossing. Verkrijgbaar in 8 trendkleuren, gemaakt van recycled kunststof.

Gesorteerd afval is de toekomst

Binnen de EU komen steeds strengere regelgevingen met betrekking tot gesorteerd afval aanbieden zodat we allemaal ons steentje bijdragen aan het milieu. In 2035 moet 75% van ons afval gesorteerd worden aangeboden. Dit vraagt veel van individuele personen, bedrijven en gemeenten.

ReCollector heeft een sorteersysteem ontwikkelt dat zowel gebruiksvriendelijk als praktisch is. Verpakt in een stylish Scandinavisch design hoeft je sorteersysteem niet langer een doorn in het oog te zijn in het interieur. Met ReCollector haal je een sorteersysteem in huis dat gezien mag worden!

ReCollector is vervaardigd uit 100% recycled materiaal

WHY

Bij ReCollector geloven wij dat recycling een cruciaal onderdeel is voor een duurzame toekomst

HOW

Door uitgebreid praktijkonderzoek zijn we in staat om het dagelijks sorteren en recyclen mogelijk te maken op een eenvoudige, stijlvolle en functionele manier

WHAT

Wij maken hedendaags design producten van recycled and duurzaam materiaal

Praktijkgericht onderzoek

ReCollector heeft veel tijd besteed aan het onderzoeken en begrijpen van de behoeften, wensen en eisen van de consument en hebben deze kennis gebruikt als ons lanceerplatform voor de ontwikkeling en het ontwerp van ReCollector.
ReCollector speelt in op een behoefte en beschikt over een aantal kleine functies die tot doel hebben de barrières weg te nemen die het sorteren van afval zo tijdrovend, omslachtig en onhandelbaar maken.
ReCollector maakt het sorteren van afval eenvoudig en handig.

Scandinavisch design

ReCollector is ontworpen in een klassieke Scandinavische stijl die wordt gekenmerkt door eenvoud, strakke lijnen en eigentijdse kleuren.
In onze huidige collectie brengen we de kleuren van de natuur naar binnen en creëren zo een gevoel van rust en veiligheid.
Het ontwerp kan aan de muur worden bevestigd, zodat je niet beperkt bent tot de ruimte die je hebt onder de gootsteen, waar vaak afval wordt opgeslagen.
Bovendien zijn we van mening dat afvalsortering een belangrijk onderdeel is van onze groenere toekomst en daarom verdient te worden tentoongesteld. We hebben veel zorg besteed aan het ontwerp en de kleuren om ervoor te zorgen dat ReCollector er prachtig uitziet aan uw muur.

Duurzaam

Ons doel was om een ​​afvalbak te produceren met een minimale ecologische voetafdruk, vandaar de volgende specificaties:

Om deze reden de volgende punten:
• ReCollector wordt gemaakt van gerecycled PP-plastic uit industriële afvalbronnen en kan opnieuw worden gebruikt.
• ReCollector wordt geproduceerd in Denemarken om de juiste arbeidsomstandigheden, documentatie en korte transportafstanden te garanderen.
• Onze partners zijn speciaal geselecteerd op hun benadering van duurzaamheid.

Interesse om reseller te worden?

Neem contact met ons op en we sturen je graag aanvullende informatie toe.

E-mail: info@dewoonagent.nl -Telefoon of Whatsapp: +31 (0)624791753