Doing Goods

Treasure Hunters

Doing Goods is hét adres waar je al die leuke, net niet perfecte, grappige woonaccessoires kunt vinden die je thuis kleur geven.

Alle producten van Doing Goods zijn 100% handgemaakt met veel geduld en liefde voor het vakmanschap in ons eigen (jawel ..roze!) atelier in India.

Wij zijn echte schatzoekers want wij houden ervan om steeds weer dat ene ultieme item te bedenken om onze fijne collectie uit te breiden.

In 2010 ontstaat het idee voor Doing Goods wanneer tijdens één van de reizen weer wat pareltjes werden gespot. De inspiratie opgedaan tijdens het reizen, wordt tot op de dag van vandaag gebruikt om een eigen collectie te ontwerpen met grappige interieuritems zoals dieren-vloerkleden, messing decoratie, textiel en andere fantatstische woonaccessoires.

Waarom we doen wat we doen?

We brengen deze collectie vol liefde uit omdat we graag een beetje lol en liefde in het leven brengen in het leven van mensen over de hele wereld! Deze simpele missie staat iedere dag aan de basis van alles wat we doen.

We doen goede dingen door onze vakmensen in India een fijne, comfortabele en veilige werkomgeving te bieden, waar zij met plezier kunnen werken aan de Doing Goods collectie. Dit doen we omdat we geloven dat we het leven mensen kunnen verbeteren door eerlijk, authentiek en redelijk te zijn.

Wabi Sabi

Al onze producten zijn wabi-sabi ; net niet perfect omdat onze handgemaakte producten ieder hun eigen unieke oorsprong vinden in mensenhanden en daardoor allemaal een eigen verhaal hebben.

Houd je net zo van onze producten en het verhaal erachter? Dan ben je als B2B klant in België en Luxemburg bij De Woonagent aan het juiste adres om meer informatie op te vragen.

Meer zien van Doing Goods? …. KLIK HIER